• Ptujski piščanec

    Ptujčan je original. Z izvirno marinado iz Ptuja že desetletja osvajamo slovenske domove.

    Namig: Ptujski piščanec se odlično ujema z mlinci, ki prepojeni z okusno ptujsko marinado, dobijo prav posebno noto.

  • Štajerski piščanec z bučnimi semeni

    Štajerca imajo povsod radi. Prežet z okusno marinado in posut z bučnimi semeni je vedno glavni za mizo.

    Namig: Štajerski piščanec je skupaj s praženim krompirjem odlična izbira za kosilo ali večerjo.

  • Mediteranski piščanec s soljo iz Piranski solin

    Mediteranc je za vse letne čase. Tudi na najbolj temačen dan v naš dom prikliče morje in sonce.

    Namig: Mediteranski piščanec se v pečici in na krožniku odlično počuti v družbi pečenega krompirja z rožmarinom.

  • Natur Premium piščanec z dodano drobovino

    Meso piščanca Natur Premium je čvrsto, sočno in nežnega okusa. Za zdrav družinski obrok. Celega piščanca bogato začinite zunaj in znotraj in specite v pečici, še bolje na zaprtem žaru ali v krušni peči. Lahko uporabite vrečko za pečenje, vendar jo malo pred koncem pečenja prerežite, da se koža hrustljavo zapeče.

    Pakiranje: 6,4 kg

  • Natur Premium piščančji file

    Piščančji file - izkoščeno meso piščančjih prsi, brez kože. Najboljša izbira za varovalno prehrano – z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

    Pakiranje: 500 g

  • Natur Premium piščančji file zrezek

    Zrezki iz piščančjega fileja za lahek, nežen in hitro pripravljen obrok. Najboljša izbira za nizkokalorično prehrano - z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

    Pakiranje: 500 g, 4 kg

  • Natur Premium piščančje peruti

    Piščančje peruti res ne spadajo med varovalna živila, saj vsebujejo več kože kot ostali deli piščanca, ampak ravno to je skrivnost njihove priljubljenosti. Slastno začinjena, hrustljavo zapečena na žaru ali v pečici, so vedno odlična izbira.

    Pakiranje: 500 g, 4 kg

  • Natur Premium piščančja stegna brez kosti in kože

    Piščančja stegna, izkoščena in brez kože – zgornji del piščančjih beder. Najbolj sočen in mehak del piščanca. Odlična za pripravo zrezkov, naravnih ali ocvrtih zrezkov, zvitkov in množice drugih jedi iz voka ali ponve.

    Pakiranje: 500 g, 4 kg

  • Natur Premium piščančje krače

    Piščančje krače ali spodnji deli piščančjih beder - najbolj priljubljen kos mesa za cvrtje v globokem olju. K drobtinam pri paniranju dodajte sezam ali bučna semena.

    Pakiranje: 500 g, 4 kg

  • Natur Premium piščančje peruti zgornji deli

    Zgornji del piščančjih peruti imajo atraktiven izgled majhnih kračic. Ponudite hrustljavo pečene, z omakicami za pomakanje, odličen finger food.

    Pakiranje: 500 g, 4 kg