Puran

Perutnina Ptuj je edini proizvajalec puranjega mesa s slovenskim poreklom.

Piknik linija

Vsi izdelki so brez E-jev, brez aditivov in brez glutena ter v shemi Izbrana kakovost.

Certifikati in standardi kakovosti

Visoki standardi kakovosti nam odpirajo vrata do zahtevnih kupcev v Evropi in širše.

Spoznajte nas

Skupina Perutnina Ptuj je mednarodna skupina podjetij z dolgoletno tradicijo. Priprava naravne, zdrave in okusne prehrane je naša osnovna dejavnost, pri kateri si postavljamo najvišje standarde kakovosti, sledljivosti, varnosti in ekologije.

Piknik brez E-jev in aditivov

S posluhom za želje in pričakovanja sodobnih potrošnikov, sledenju najnovejšim trendom in smernicam zdravega prehranjevanja smo pred letošnjo piknik sezono naredili korak dlje in razvili piknik linijo brez E-jev in brez aditivov. Novo Piknik linijo iz Perutnine Ptuj sestavljajo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje (slovensko poreklo).

 

Posebnost Piknik linije brez e-jev in aditivov: s skrbno nadzorovanimi tehnološkimi postopki so željeno obstojnost in kakovost izdelkov dosegli z naravnimi začimbami in aromami

Nadzor na vsakem koraku

Perutnina Ptuj je eden izmed redkih prehrambnih sistemov, ki v okviru pridelave živil uporablja reprodukcijske verige, s katerimi je moč nadzirati vsak korak v procesu.

Preberi več

Akcije

Obiščite nas v najbližji PP prodajalni. Spoznajte naše perfektne prodajalce, ki vam bodo z veseljem svetovali odlične predloge za pripravo kosil in drugih jedi.

Seznam PP prodajaln.  

Preberi več

E - obveščanje

Bodite obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah Perutnine Ptuj.

PP E-novice