Športno srce zapisano nogometu

Na Perutnini nas je veliko takšnih, ki svoje skrbi najraje odženemo z najljubšimi športi. Bolj se utrudimo, bolj se otresemo stresa. To je naš način za polnenje osebnih rezervoarjev. Tako smo ponovno pripravljeni na odlično delo, veselje. Radi se družimo s pozitivnimi ljudmi in skupaj z njimi ustvarjamo. Verjamemo v moč izzivov in rezultate trdnih ekip.

Zadnja leta uživam tudi v delu z mladimi kot nogometni trener. Otroci so vir, v katerega daješ in od njega prejemaš motivacijo za naprej.

»Ljudje, ki so mi blizu, pravijo, da sem “hiperaktivec”. Težko se ustavim, običajno takrat, ko poidejo zadnji atomi energije. Svoje delo sprejemam kot izziv-učenje, reševanje problemov, vedno nove ideje... žene me neustavljiva radovednost po odkrivanju novih možnosti. Prosti čas? Po duši sem bil, sem in bom športnik. Pripravljen sem preizkusiti vsako tovrstno aktivnost, vendar pa je moje “športno srce” zapisano nogometu. Ko ga igram, je pozabljen stres vsakdana. Seveda so tudi trenutki, ko se končno umirim ob družini, prijateljih in sprehodih s psom po spokojni naravi.« Robert Travnikar