Lepljive perutničke

Sočne perutničke so prekrite s čarobno lepljivo omako, ki je ravno prav sladka in pikantna, da vas bo popolnoma očarala. Rezultat je prava kulinarična zasvojenost, ki vas bo prepričala že s prvim okusom.

Lepljive perutničke

Sočne perutničke so prekrite s čarobno lepljivo omako, ki je ravno prav sladka in pikantna, da vas bo popolnoma očarala. Rezultat je prava kulinarična zasvojenost, ki vas bo prepričala že s prvim okusom.

Postopek priprave

Piščančje perutničke razrežemo na polovičke in jih ocvremo v vročem olju do zlate barve.

V skledi zmešamo kečap, temno sojino omako, sladko čilijevo omako, sol in poper. 

V večji skledi zmešamo čvrsti jogurt, majonezo, gorčico, sol in poper ter dodamo naribano rdeče in belo zelje ter korenček.

Perutničke pomočimo v skledo z omako in solato postrežemo kot prilogo. Dober tek!

Sodeluj!

Pošljite nam fotografijo svoje jedi po našem receptu!

Ste skuhali jed po našem receptu? Zanima nas, kako vam je uspela. Pošljite nam fotografijo in v zameno vam bomo podarili krpo Perutnine Ptuj.

Kliknite na spodnji gumb in v e-sporočilo le pripnite svojo fotografijo ter vpišite potrebne informacije. Veseli bomo, če nam še dopišete, kako vam je bila jed všeč.

Pošlji svojo jed