Recepti PP

Mojca Mavec na turneji po slovenskih gostilnah in restavracijah spoznava kulinarične skrivnosti pri mojstrski pripravi jedi s pišekom. 

Najprej smo se odpravili v Prekmurje v Gostilno Rajh. Predvsem, ker smo slišali, da se tam pripravlja najboljši piščančji paprikaš in seveda, da je vodenje kuharske mojstrovine prevzel priznan Leon Pintarič. V prihodnjih oddajah boste pokukali še v restavracijo Mangrt, domačo Gostilno pri Mari, zadišalo pa bo celo po Indiji …

Preberi več

Kuharska knjiga PP "Po domu diši" ima zanimivo zgodbo, saj jo sestavljajo recepti, ki krožijo iz roda v rod v družinah naših zaposlenih. Zbrali smo recepte iz trgov, kjer imamo svoja podjetja in tako razširili mednarodno paleto okusov. 

Zaposlene v vseh sedmih državah – v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Severni Makedoniji, Romuniji in Avstriji – smo vprašali, kako diši v njihovih kuhinjah in jih povabili, da z nami podelijo recepte svojih najljubših piščančjih jedi, ki so jih pripravljale že njihove babice. Nekaterim receptom so s prenosom na nove generacije dodali sodoben pridih z novimi načini priprave ali novimi sestavinami, nekateri recepti pa so bili navdih za ustvarjanje novih jedi. 

Preberi več

Naši rejci so v prvi meri popolnoma predani piščancem prijazni reji, a so hkrati tudi strastni kuharji. Preizkusite njihove odlične recepte z izdelki linije PP Natur Premium.

Preberi več

Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. Perutnino Ptuj pa je njegov kuharski pristop. Za vas smo skupaj s Primožem pripravili več sklopov kuharskih receptov. Primož je prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen. Čeprav že 13 let bolj ali manj intenzivno snema kuharske oddaje, je kulinarika le del njegovega "ustvarjalnega" mozaika. Ko ne kuha, je v mizarski delavnici ali za objektivom.

Preberi več

Uživate v kuhinji pri pripravi kosil in drugih jedi, a še raje kuhate z nami ;-) Mi prav tako uživamo v pripravi odlične vsebine video receptov za vas. Radi soustvarjamo z vami. Navodila so preprosta in zlahka sledite. 

Želimo vam Dober tek!

Preberi več


Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. Mi želimo, da vas prevzame kreativno kuhanje s Primožem. Rubirka z recepti za kuhanje na hitro, ki so nastali v času karantene. Verjamemo, da vam bodo v naglici mnogokrat prišli prav.

Primož je prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen. Čeprav že 13 let bolj ali manj intenzivno snema kuharske oddaje, je kulinarika le del njegovega "ustvarjalnega" mozaika. Ko ne kuha, je v mizarski delavnici ali za objektivom.

 

Preberi več