Recepti PP

Naši rejci so v prvi meri popolnoma predani piščancem prijazni reji, a so hkrati tudi strastni kuharji. Preizkusite njihove odlične recepte z izdelki linije PP Natur Premium.

Preberi več

Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. Perutnino Ptuj pa je njegov kuharski pristop. Za vas smo skupaj s Primožem pripravili več sklopov kuharskih receptov. Primož je prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen. Čeprav že 13 let bolj ali manj intenzivno snema kuharske oddaje, je kulinarika le del njegovega "ustvarjalnega" mozaika. Ko ne kuha, je v mizarski delavnici ali za objektivom.

Preberi več

Piščančje jedi sodijo med najbolj priljubljene in najbolj razširjene. Piščančje meso je namreč lahko dostopno, okusno, zdravo in seveda tudi vsestransko uporabno. Je odlična izbira pri pripravi hitrih obrokov med tednom, družinskih kosil med vikendom ali razkošnih prazničnih pojedin. Enako velja za jedi iz okusnega puranjega mesa. V nadaljevanju ponujamo nekaj izvrstnih PP receptov!

Preberi več

Uživate v kuhinji pri pripravi kosil in drugih jedi, a še raje kuhate z nami ;-) Mi prav tako uživamo v pripravi odlične vsebine video receptov za vas. Radi soustvarjamo z vami. Navodila so preprosta in zlahka sledite. 

Želimo vam Dober tek!

Preberi več


Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. Mi želimo, da vas prevzame kreativno kuhanje s Primožem. Rubirka z recepti za kuhanje na hitro, ki so nastali v času karantene. Verjamemo, da vam bodo v naglici mnogokrat prišli prav.

Primož je prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen. Čeprav že 13 let bolj ali manj intenzivno snema kuharske oddaje, je kulinarika le del njegovega "ustvarjalnega" mozaika. Ko ne kuha, je v mizarski delavnici ali za objektivom.

 

Preberi več