Perutnina Ptuj prva v Sloveniji uveljavlja nov standard, ki način reje približuje reji, ki je potekala na kmečkih dvoriščih.

Nov standard upošteva sodobna dognanja o dobrobiti živali in daleč presega zakonske predpise. Piščanci, rejeni v izboljšanih življenjskih pogojih piščancem prijazne reje, lahko nemoteno razvijejo svoje naravno vedenje in so zato tudi bolj zdravi.

Nov standard določa poseben pokrit nadstrešek ob celotni površini hleva. Njegova površina obsega vsaj 20% rejne površine in tla so posuta s kakovostnim nastiljem.

Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 3
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 2
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 1

Rejci PPR

Pod okriljem Perutnine Ptuj trenutno deluje že  27 rejcev, zavezanih standardu piščancem prijazno rejo, njihovo število pa iz meseca v mesec raste. 

Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 1 3
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 1 2
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 1 1

Izdelki PP Natur Premium

Izdelki Natur Premium zagotavljajo najvišjo naravno kakovost in jamstvo, da so bili piščanci rejeni v dobrih življenjskih pogojih, kakršne predpisuje standard piščancem prijazne reje. Linija je namenjena sodobnemu potrošniku, ki se zavestno odloča za višjo kakovost in jo razume celovito. Ne zanima ga le končni izdelek, zanima ga tudi ozadje pridelave in nakupuje odgovorno.

Izdelki Natur Premium še enkrat več dokazujejo, da iz Perutnine Ptuj prihaja samo najboljše.

Pasica web 768x500 pxl2
Pasica web 1920x500pxl2

Sledljivost

Perutnina Ptuj je eden izmed redkih prehrambenih sistemov, ki v okviru pridelave živil uporablja reprodukcijske verige, s katerimi je moč nadzirati vsak korak v procesu.

Sledite poreklu izdelkov

Prepričajte se, da vaš izdelek ni prepotoval na tisoče kilometrov. To lahko storite tudi s pomočjo aplikacije Izvor, ki vas v sekundi popelje na slovensko kmetijo.

Preverite poreklo

Recepti

Landing page Hrana PPR slim pack OKT 2019 5
Landing page Hrana PPR slim pack OKT 2019 4