PPR banner SLO mobile
PPR banner SLO tablet
PPR banner SLO web

Perutnina Ptuj prva v Sloveniji uveljavlja nov standard, ki način reje približuje reji, ki je potekala na kmečkih dvoriščih.

Nov standard upošteva sodobna dognanja o dobrobiti živali in daleč presega zakonske predpise. Piščanci, rejeni v izboljšanih življenjskih pogojih piščancem prijazne reje, lahko nemoteno razvijejo svoje naravno vedenje in so zato tudi bolj zdravi.

Nov standard določa poseben pokrit nadstrešek ob celotni površini hleva. Njegova površina obsega vsaj 20% rejne površine in tla so posuta s kakovostnim nastiljem.

Rejci PPR

Pod okriljem Perutnine Ptuj trenutno deluje že  29 rejcev, zavezanih standardu piščancem prijazno rejo, njihovo število pa iz meseca v mesec raste. 

Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 3
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 2
Materiali za internetno stran PPR JAN 2019 2 1

Sledljivost

Perutnina Ptuj je eden izmed redkih prehrambenih sistemov, ki v okviru pridelave živil uporablja reprodukcijske verige, s katerimi je moč nadzirati vsak korak v procesu.

 

Sledite poreklu izdelkov

Prepričajte se, da vaš izdelek ni prepotoval na tisoče kilometrov. To lahko storite tudi s pomočjo aplikacije Izvor, ki vas v sekundi popelje na slovensko kmetijo.

Preverite poreklo

Sledljivo poreklo

Recepti

Naši rejci so v prvi meri popolnoma predani piščancem prijazni reji, a so hkrati tudi strastni kuharji. Preizkusite njihove odlične recepte z izdelki linije PP Natur Premium.

Recepti naših rejcev

 

Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. receptov.Perutnino Ptuj pa je prevzel njegov kuharski pristop. Za vas smo skupaj s Primožem pripravili več sklopov kuharskih receptov. Primož je prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen. Čeprav že 13 let bolj ali manj intenzivno snema kuharske oddaje, je kulinarika le del njegovega mozaika. Ko ne kuha, je v mizarski delavnici ali za objektivom.

Recepti Primoža Dolničarja - Novi sočni okusi - za mlade

 

Recepti Primoža Dolničarja