Zagotavljamo neprekinjeno oskrbo

V Perutnini Ptuj tudi v izredni situaciji epidemije koronavirusa zagotavljamo neprekinjeno oskrbo s svojimi izdelki.

Zagotavljamo neprekinjeno oskrbo

Ključni steber vsakega podjetja so njegovi zaposleni, kar se še posebej odraža v trenutni izredni situaciji epidemije koronavirusa. Tudi v Perutnini Ptuj so zaposleni tisti, ki z vlaganjem dodatnih naporov skrbijo, da sistem od njive do vilice deluje vsak dan.

 

Perutnina Ptuj je del sektorja prehrane, ki spada med kritično infrastrukturo države, kot so tudi zdravstvo, energetika in ostali. Tako tudi v izrednih razmerah epidemije koronavirusa zagotavljamo nemoten potek proizvodnje in neprekinjeno oskrbo z izdelki. Ob tem dosledno izvajamo sprejete preventivne ukrepe za omejitev širjenja virusa in navodila javnih strokovnih inštitucij.

Kot lokalni proizvajalec in kot eno redkih živilskih podjetij z vpeljanim integriranim proizvodnim procesom zagotavljamo varnost, kakovost in sledljivost izdelkov v celotni verigi od njive do vilice vsak dan, tako tudi v času epidemije koronavirusa. Z dobrim sodelovanjem in partnerskimi odnosi z rejci, dobavitelji in poslovnimi partnerji, predvsem trgovci, skupaj skrbimo, da tudi v izredni situaciji državljanom vsak dan na trgovskih policah ponudimo ustrezne izdelke.

Za nemoten potek delovanja so ključni steber vsakega podjetja njegovi zaposleni, kar se še posebej odraža v trenutni izredni situaciji. Zaposleni v Perutnini Ptuj, predvsem v proizvodnih in oskrbovalnih procesih ter sodelavci v njihovih trgovinah, so tisti, ki z vlaganjem dodatnih naporov skrbijo, da sistem od njive do vilice deluje vsak dan.

 

Ptuj, 24. marec 2020