Foodcards from Slovenia

Kuharski blogerji iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije in Avstrije, 24. maja, na Ptuju, v prestolnici najboljšega piščanca, "grilajo" pod taktirko kuharskega chefa Dejana Mastnaka.

Najboljši perutninski piknik po ptujsko, piknik brez e-jev in dodatkov z lokalno značilnimi sestavinami. Takšna sta tudi lokacija piknika in druženje.

Sestavine najboljšega piknika po ptujsko:

Piknik linija brez e-jev in aditivov iz Perutnine Ptuj, žari Weber, vinska spremljava iz Ptujske kleti in odlična družba.

Foodcards Fb post

Lokacija dogajanja:

Južno dvorišče Dominikanskega samostana na Ptuju, od koder se odpirajo pogledi na Dravo, medtem ko se v ozadju kot kuliserija dvigajo Haloze; na vzhodni strani se na enem od pobočij blešči grad Borl, s tremi vrhovi se predstavlja Donačka gora, na zahodni strani pa lahko uzremo silhueto romarske cerkve na Ptujski gori.

foodcards