AGRA 2018: PERUTNINA PTUJ VNOVIČ POTRDILA NAJVIŠJO KAKOVOST MESA IN MESNIH IZDELKOV

Dolgoletne zaveze in prizadevanja Perutnine Ptuj na področju zagotavljanja najvišje kakovosti ob zvestih in zadovoljnih kupcih vsako leto potrjujejo tudi neodvisni strokovnjaki. To potrjuje tudi letošnja bera medalj v okviru 39. mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov pod okriljem 56. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni.

Čestitamo vodilnim v proizvodnji, razvojni ekipi, tehnologom in delavcem za dosežene rezultate v ocenjevanju AGRA 2018. Predvsem čestitke za kontinuirano odlično delo! 
Za odličnimi rezultati zmeraj stoji odlična ekipa, ki jo nekdo spretno koordinira in navdušuje.
V Perutnini Ptuj se radi izboljšujemo, radi zmagujemo! Kar težko ostane brez vidnih rezultatov.

V kategoriji meso je linija Natur Premium iz piščancem prijazne reje že četrto leto zapored prejela zlato medaljo, prav tako piščančji kebab in fit nabodalca. V tej kategoriji je Perutnina Ptuj prejela skupno 16 zlatih in 8 srebrnih medalj ter posebno priznanje za tržno ponudbo mesa.

Skupno smo v kategoriji mesni izdelki prejeli 25 zlatih in 4 srebrna priznanja ter posebno priznanje za varovalne mesnine za izdelke z zmanjšano vsebnostjo maščob.

Naziv šampion kakovosti (prejmejo izdelki, ki so tri leta zapored ocenjena z zlato medaljo) je v kategoriji mesni izdelki prejel izdelek Pepe party mix – hrenovke z zmanjšano vsebnostjo soli.

Najbolj prepoznavana blagovna znamka Poli tudi na letošnji AGRI potrjuje najvišja priznanja, vsi ocenjeni izdelki iz Poli asortimana so prejeli zlata priznanja, skupno kar 7 (Poli, Poli z vrtninami, Poli s sirom, Poli light, Poli hrenovka, Poli coctail hrenovka, Poli mini hrenovka).

 

Tudi letos bomo prisotni na sejmu AGRA. Z veseljem vas bomo pričakali, da skupaj uživamo in počastimo zmago ter obiskovalcem ponosno pokažemo, kako ponosni smo na svoje delo, svoje izdelke in podjetje.