Novice

Šport je zabaven, zato je Poli podarila poganjalčke ptujskim vrtcem.

Preberi več

RRI2

RRI Projekt: »Multikomponentne mešanice plinov za podaljševanje roka uporabe perutnine - Gas4FreshFood«

Preberi več

AGRA 2019

AGRA 2019

Perutnini Ptuj prestižna nagrada NOSILEC KAKOVOSTI 2019

Perutnina Ptuj je na jubilejnem 40. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov AGRA 2019 osvojila največ točk po doseženih medaljah in postala prejemnica prestižne jubilejne nagrade NOSILEC KAKOVOSTI 2019.

Perutnina Ptuj je na mednarodnem strokovnem ocenjevanju mesa in izdelkov Agra 2019 skupaj prejela:

15 ŠAMPIONOV KAKOVOSTI,  18 ZLATIH MEDALJ in 5 SREBRNIH MEDALJ

 

ŠAMPION KAKOVOSTI

(naziv prejmejo izdelki, ki tri leta zapored na mednarodnem ocenjevanju Aga osvojijo zlato medaljo)

Poli
- Poli
- Poli light
- Poli hrenovka

Pripravljeni izdelki
- Paniran piščančji mini file
- Panirane piščančje krače

- Pečena piščančja krilca
- PEPE piščančji fingersi brez glutena
- Piščančji medaljoni
- Panirana piščančja krilca

Mesni pripravki
- Vok okus poletja
- Ptujski piščanec
- Mediteranski piščanec s soljo iz piranskih solin
- Piščančji curry
- Štajerski piščanec z bučnimi semeni
- Piščančje meso po italijansko

VELIKA ZLATA MEDALJA

- Piščančja jetrna pašteta

ZLATA MEDALJA

Poli
- Poli mini hrenovka
- Poli s sirom
- Poli Hammy
- Poli z vrtninami
- Poli coctail hrenovka
- Poli Hammy narezek

Slim&fit
- Piščančje prsi s poprom narezek
- Dimljene piščančje prsi narezek

-Piščančje prsi narezek)
- Poetovio

Golica
- Golica hrenovka brez ovoja


ZLATA MEDALJA ZA TRŽNO PONUDBO

Piknik
- BBQ krilca
- Fit nabodalca
- Puranji čevapčiči

Natur Premium
- Kolekcija piščančje meso NATUR PREMIUM

Puranje meso

- Kolekcija puranje meso natur

Mesni pripravki
- Piščančji kebab
- Piščančji zrezki po štajersko z bučnimi semeni

 

-          PRIZNANJE ZA VAROVALNE MESNINE

-          PRIZNANJE ZA TRŽNO PONUDBO MESA


------------------------------------------------

POLI MARATON 2019

POLI MARATON 2019

Poli maraton, ki ga že 17. leto zapored organizirata Kolesarski klub Perutnina Ptuj in Perutnina Ptuj ob podpori partnerjev in več kot 500 prostovoljcev, je tudi letos prvo soboto v juniju povabil na Ptuj! Ta dan je rezerviran za vse ljubitelje rekreativnega kolesarjenja in prijetne družbe.

Po odzivih udeležencev je Poli maraton - ena največjih slovenskih rekreativno-kolesarskih prireditev - z največjim piknikom na prostem in pestrim spremljevalnim programom zagotovo najbolj okusen in zabaven rekreativni kolesarski dogodek pri nas. Na Ptuj vsako leto privabil več kot 5000 kolesarjev in obiskovalcev iz različnih krajev Slovenije in tujine.

Video  Več

 

 

Ptuj, 12. november 2018 – Skladno z najavo namere Skupine MHP o strateškemu vstopu v lastništvo Skupine Perutnina Ptuj se je vodstvo potencialnega novega lastnika skupaj z upravo Perutnine Ptuj srečalo z rejci ptujskega perutninarskega podjetja. Perutnina Ptuj je predstavila svoja pričakovanja do potencialnega novega lastnika. Vodstvo MHP pa je predstavilo vizijo in načrte za nadaljnji razvoj Perutnine Ptuj, med drugim tudi v luči širitve in vlaganj v bazo rejcev v okviru obstoječega poslovnega modela. Po srečanju so obiskali rejca Milana Rodoška, ki se ukvarja s certificirano t. i. piščancem prijazno rejo.

Preberi več

Ob Poli smo zrastle že številne generacije. Njena izredna kakovost priča o tem, da je po 44 letih še vedno trdno z nami. In da si upa iti še dlje. Zato nam sedaj s ponosom predstavlja najboljšo piščančjo šunko Poli hammy.

V kampanji za nov izdelek ikonične blagovne znamke Poli iz Perutnine Ptuj sodelujejo znani obrazi s sveta športa in zabave - košarkarski zvezdnik Luka Dončić ter igralca Tadej Toš in Enis Bešlagić. Poli z novim izdelkom Poli hammy vstopa v novo kategorijo šunk in šunkaric, na prodajnih policah ga najdete od konca meseca oktobra.

Preberi več

Odpoklic izdelka

Preberi več

Vloge sprejemamo celo leto:

Perutnina Ptuj d.d., Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj,

po elektronski pošti zaposlovanje@perutnina.eu

ali osebno v kadrovski službi.

Za vse informacije lahko pokličete na 02 749 0 162 ali 02 749 0 233.

Preberi več

Kako najti odličnega Poli ambasadorja, ki odraža vrhunskost? Najti torej najboljšega, noro nad vsemi! TOP! Zvezdo.
Biti mora kot POLI. Izviren, mladosten, duhovit in ambiciozen. Priljubljen in prepoznaven. Najvišje kakovosti. Poli je uspelo. Zvezde je povezala s košarkarskim virtuozom Lukom Donćičem!! S sodelovanjem Poli tudi napoveduje prodor na ameriški trg. In razvoj novih izdelkov. Če je Poli do zdaj bila zlati TOP, v eri z Donćičem pričenja svetovno zvezdništvo. Še bo boljša, čeprav si je to v tem trenutku težko zamisliti!

Preberi več

Skupno smo v kategoriji mesni izdelki prejeli 25 zlatih in 4 srebrna priznanja ter posebno priznanje za varovalne mesnine za izdelke z zmanjšano vsebnostjo maščob.

Naziv šampion kakovosti je v kategoriji mesni izdelki prejel izdelek Pepe party mix – hrenovke z zmanjšano vsebnostjo soli.

Najbolj prepoznavana blagovna znamka Poli potrjuje najvišja priznanja, vsi ocenjeni izdelki iz Poli asortimana so prejeli zlata priznanja, skupno kar 7.

Preberi več

Zanimiv intervju, ki govori o pomenu kupovanja lokalno pridelane in predelane hrane. Strokovnjakinja, ki odgovarja na vprašanja je Brigita Vindiš Zelenko, direktorica PC Živa proizvodnja in PC Krmila v Perutnini Ptuj. Ozavešča o vpetosti podjetja v lokalno družbeno-gospodarsko sfero. Predvsem kakšen pomen ima dejstvo, da celotna veriga (od pridelave do predelave) poteka v lokalnem okolju.

Preberi več

Naj zadiši po žaru po celi soseščini!

Preberi več


je revija Skupine Perutnina Ptuj, v kateri skozi zgodbe spoznavate delovanje našega podjetja, naše delo, cilje in življenje zaposlenih.
Izide šestkrat na leto.

Preberi več

Poli maraton, ki ga že 16. leto zapored organizirata Kolesarski klub Perutnina Ptuj in Perutnina Ptuj ob podpori partnerjev in več kot 500 prostovoljcev, tudi letos prvo soboto v juniju vabi na Ptuj ljubitelje rekreativnega kolesarjenja in prijetne družbe. 

Prijava.    Video.

Preberi več

Vemo, kaj jemo?

Raba antibiotikov občutno večja v državah, iz katerih največ uvažamo.

Hrana je tema, o kateri se radi pogovarjamo, še raje ob njej uživamo. Vedno bolj nas zanima, kako je hrana pridelana, prednost dajemo domačemu poreklu živil, kljub boljši informiranosti o prednostih slovenskega porekla, pa se to velikokrat ne udejanja v tem, kaj dajemo v nakupovalne košarice. K temu prispeva tudi dejstvo, da je danes že skoraj vse označevano kot domače, lokalno, zato moramo biti kot kupci zelo dobro seznanjeni s precej kompleksnimi informacijami o hrani, ki jih je težko celovito razumeti.

Preberi več