• Piščančji zrezek s sirom

  Hrustljavo panirani piščančji zrezki s topljenim sirom. Zapeljiva harmonija nepozabnih okusov. Njihova priprava je hitra in enostavna, pogrejete jih lahko v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergen: pšenična moka (gluten), sir (mlečne beljakovine in laktoza)
  Pakiranje: 364 g

 • Piščančji zrezek

  Oblikovani piščančji zrezki iz piščančjega mesa, odeti v hrustljavo panado. Praktični in hitro pripravljeni v ponvi, fritezi ali pečici. Njihova oblika je idealna za pripravo okusnih sendvičev z dodano zelenjavo po vaši izbiri. Dober tek!

  Alergen: pšenična moka (gluten), sir (mlečne beljakovine in laktoza).
  Pakiranje: 364 g

 • Piščančji mini fingersi brez glutena

  So dobrodošla popestritev za vse, ki ne smejo uživati pšenice, rži, ječmena, ovsa, imajo celiakijo, in nenazadnje tudi za vse, ki tovrstnih prepovedi nimajo. So iz sočnega piščančjega fileja, pripravljeni v hrustljavi brezglutenski panadi iz riževe, koruzne in čičerikine moke, toplotno obdelani in hitro zamrznjeni. A ste jih že poskusili? Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.

  Ne vsebuje alergenov
  Pakiranje: 375 g

 • Piščančji medaljoni

  Pripravljeni slastni medaljoni iz piščančjega mesa, oviti v zlato hrustljavo panado, za preprosto in hitro postrežbo. Toplotno obdelani. Priprava v ponvi, fritezi ali pečici in odličen rezultat je zagotovljen.

  Alergeni: pšenična moka (gluten).
  Pakiranje: 300 g, 750 g

 • Pečen piščančji zrezek

  Zrezek iz piščančjega fileja. Čisti užitek brez slabe vesti, z nizko vsebnostjo maščob. Nežno začinjen, toplotno obdelan in hitro zamrznjen. Samo pogrejete ga v ponvi ali pečici.

  Alergeni: zelena
  Pakiranje: 600 g

 • Piščančji medaljoni s sirom

  Slastni piščančji medaljoni s hrustljavo panado, ki obdaja piščančje meso z dodanim slastnim topljenim sirom. Idealni za vsako priložnost. Toplotno obdelani.  Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergeni: pšenična moka (gluten), sir (mlečne beljakovine in laktoza).
  Pakiranje: 300 g, 750 g

 • Piščančji cordon bleu

  Značilna francoska jed. Toplotno obdelan izdelek. Enostavna in hitra priprava v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergeni: pšenična moka (gluten), sir (mlečne beljakovine in laktoza).
  Pakiranje: 500 g

 • Panirane piščančje krače

  Krače so toplotno že obdelane, zato je njihova priprava enostavna - v ponvi, fritezi ali pečici, potrebujete le nekaj minut.

  Alergen: pšenična moka (gluten), jajčni beljak, zelena.
  Pakiranje: 750 g

 • Pečena piščančja krilca

  Slastna piščančja krilca, pripravljena v nekaj minutah, saj so predhodno že začinjena in pečena. Samo pogrejete jih v ponvi, fritezi ali pečici. Idealna za vaše večerje s prijatelji.

  Alergen: glukozni sirup - pšenica (gluten), sojine beljakovine, mlečne beljakovine in laktoza, zelena.
  Pakiranje: 750 g

 • Piščančji burger

  Že začinjen in toplotno obdelan burger iz piščančjega mesa. Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejte v ponvi, na žaru ali v pečici.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 460 g

 • Panirani piščančji mini file

  Sočen in hrustljav piščančji mini file, da premami vaš tek. Praktičen, toplotno obdelan, kar pomeni, da ga samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergen: pšenična moka (gluten)
  Pakiranje: 750 g

  Hranilna vrednost na 100 g

  Beljakovine 16 g
  Energijska vrednost 775 kJ / 0,19 kJ
  Maščobe 8,4 g
  od tega nasičene maščobe 1,5 g
  Ogljikovi hidrati 11,1 g
  od tega sladkorji 0,3 g
  Sol 1,3 g
  Close
 • Panirani piščančji file

  Nežen okus piščančjega fileja je idealen tako za enostavne recepte kakor tudi za tiste bolj dovršene na osnovi različnih prilog in omak. Zaradi nežnega okusa je odličen izdelek za vse člane družine. Enostavna priprava v ponvi, fritezi ali pečici, potrebujete le nekaj minut, saj je izdelek že toplotno obdelan.

  Alergen: pšenična moka (gluten).
  Pakiranje: 750 g

 • Panirana piščančja krilca

  Krila so že toplotno obdelana, idealna za razne zabave, za brezskrbne večerje ali kot specialiteta z vašo najljubšo omako. Pripravljena v nekaj minutah v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergen: pšenična moka (gluten), jajčni beljak, zelena.
  Pakiranje: 750 g

 • Piščančji fingersi Pepe

  Slastne panirane piščančje palčke iz prvovrstnega piščančjega fileja ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih barvil, arom in konzervansov. Hitro pripravljen izdelek, ki ga bodo veseli vaši otroci. Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.

  Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil in arom, niti glutena ter laktoze.


  Pakiranje: 750 g

 • Texas mix