• Poli izdelki pate classic 240x240 PP 0002 NOVO

  Poli pate classic

  Poli paté je noro okusna pašteta, prijetnega vonja in mazljive strukture. Je najvišje kakovosti, kot to pritiče vsem izdelkom pod blagovno znamko Poli, brez E-jev in aditivov ter z visokim deležem najkakovostnejšega piščančjega mesa slovenskega porekla.

  Lahko bi rekli, da je naša Poli že v zrelih letih, pa vendar karakterno večno mlada, ambiciozna, razvojno in pozitivno naravnana. 

   

  Na voljo v treh različnih gramaturah: 95-, 45- in 27-gramskih pakiranjih.

 • Poli izdelki pate gourmet 240x240 PP 0002 NOVO

  Poli pate gourmet

  Idealno Poli klasično pašteto smo še dopolnili za Poli potrošnike, ki radi kulinarično raziskujejo Poli okuse izven klasične palete Poli okusa. Poli paštete so dobrega okusa in prijetnega vonja, kremaste, odlično začinjene in brez vidnih delcev maščobe.

  Na voljo v treh različnih gramaturah: 95-, 45- in 27-gramskih pakiranjih.

 • Poli izdelki pate kids 240x240 PP 0002 NOVO

  Poli pate Kids

  »Ko mažemo, zmažemo! Od malih zmag vsakdana do svetovnih dosežkov. Poli pate je za vse nas!« In tako imamo tudi okus za najmlajše Poli oboževalce, kjer je okus bolj blag, a še vedno zelo Poli.

   Na voljo bo v treh različnih gramaturah: 95-, 45- in 27-gramskih pakiranjih.

 • Poli izdelki mega pack

  Poli mega pack

  Najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa je odslej v obliki novega narezka. Čudovito tanko narezana, še več Poli za najboljše sendviče na svetu.

  Pakiranje: 250 g

 • Poli hammy toast

  Poli hammy toast

  Nova Poli zvezda s kar 90 % piščančjega mesa. Poli hammy toast piščančja šunka tokrat navdihuje v novi kvadratni obliki, idealni za tople sendviče. Že narezana je pripravljena za avanturo tako v toplih sendvičih, kot na pizzah in drugih slastnih prigrizkih.

  Pakiranje: 150 g

   

 • Poli classic

  Poli

  To je najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa vseh generacij. Še posebej radi jo imajo otroci, mladostniki, odrasli moški in ženske, ljudje v srednjih letih, upokojenci in starejši.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 220 g, 350 g, 500 g, 1100 g

 • Poli hammy

  Poli hammy

  Samo za velike… Nova piščančja šunka. Kar 90 % piščančjega mesa.

  Poli piščančja šunka je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. Lahko jo dobimo že narezano, v različnih velikostih in pakiranjih.

 • Poli maxi

  Poli maxi

  Poli velikanka, najboljša izbira za delikatese. Poli #1: prva piščančja klobasa na tržišču in po vseh teh letih še vedno prva izbira. Je že prav, da ponuja možnost za vsakršno velikost.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 2500 g

 • POLI NAREZEK hammy

  Poli hammy narezek

  Samo za velike… Nova piščančja šunka. Kar 90 % piščančjega mesa.

  Poli piščančja šunka v narezku je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. 

 • Poli hrenovka 330 simulacija3

  Poli dog hrenovka

  Visoka kakovostna piščančja obarjena klobasa z izjemnimi 90% piščančjega mesa, perfektna za hot doge. Lahko ji rečete karkoli. A nikoli ji ne recite...HRENOVKA. Čeprav jo boste spekli, je še vedno 100 % POLI.

  Pakiranje: 330 g

 • Poli hrenovka 220

  Poli hrenovka

  Proizvedena iz kar 90 % najkvalitetnejšega piščančjega mesa, nežno dimljena in lahko začinjena. Ali jo skuhate ali spečete vedno bo 100 % Poli!

  Pakiranje: 220 g

 • Poli hrenovka mini simulacija bela pasica2

  Poli mini hrenovka

  Odlična Poli z izjemnimi 90% piščančjega mesa tudi v mini verziji za najmlajše oboževalce Poli. 

  Nima alergenov.

  Pakiranje: 130 g

 • Poli cocktail hrenovka

  Coctail Poli

  Naj se zabava prične! Coctail Poli je tu! Nova Poli! Visoka kakovostna piščančja obarjena klobasa z izjemnimi 90% piščančjega mesa. Lahko ji rečete karkoli. A nikoli ji ne recite...HRENOVKA. To je Coctail Poli!

 • Poli sir

  Poli s sirom

  Gurmani prisegajo na Poli s sirom, ker je ta ustvarjena za najbolj razvajene brbončice. Naj bo vsak obrok kot zmenek, ki ga nikoli ne boste želeli končati.

  Alergeni: mleko/laktoza.
  Pakiranje: 220 g, 500 g

   

 • Poli light

  Poli light

  Poli light vas popelje v izkušnjo nebeške lahkosti brez odrekanja tuzemskim užitkom. Z nižjim deležem maščob poskrbi za vse aktivne in zdravja željne Poli ljubitelje.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 220 g, 500 g

 • Poli z vrtninami

  Poli z vrtninami

  Zakaj bi kopali po rodni grudi, če je Poli to že storila namesto vas? Poli z vrtninami si radi privoščijo zahtevneži, ki od vsakega grižljaja terjajo energijo sonca in zemlje.

  Pakiranje: 220 g, 500 g

 • Poli narezek classic

  Poli narezek

  Sestavine za popolno malico v travi: udobna tkanina ali površina, čudovita lokacija in najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa Poli v narezku.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK Light

  Poli light narezek

  Nižji delež maščob – visok delež zabave. Odložite skrbi in si kruhnato osnovo brez slabe vesti obložite s praktično pakirano Poli Light klobaso.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK s sirom

  Poli s sirom, narezek

  Poli s sirom narezek je revolucionarna rešitev za vse brbončice gurmanov, ki svoj hedonistični davek zahtevajo kjerkoli in kadarkoli.

  Alergeni: mleko/laktoza.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK z zelenjavo

  Poli z vrtninami, narezek

  Skrivnost nepozabnega randevuja je v pravšnjem odmerku narave. In če se vam zdi, da vreme ali okolje temu nista naklonjena, Poli z vrtninami narezek zagotavlja dozo zelenjave ne glede na letni čas, nadmorsko višino ali druge pogoje.

  Alergeni: gorčično seme
  Pakiranje: 150 g

 • SALAMA POLI classic 1100 g 2017

  Poli dolgi

  Poli dolgi, najboljša izbira za resnične ljubitelje, ki jim je klasična velikost premajhna. Poli #1: prva piščančja klobasa na tržišču in po vseh teh letih še vedno prva izbira. Je že prav, da ponuja možnost za vsakršno velikost.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 1100 g