• Poli izdelki mega pack PP 0002 NOVO

  Poli mega pack

  Najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa je odslej v obliki novega narezka. Čudovito tanko narezana, še več Poli za najboljše sendviče na svetu.

  Pakiranje: 250 g

 • Poli hammy toast PP 0002 NOVO

  Poli hammy toast

  Nova Poli zvezda s kar 90 % piščančjega mesa. Poli hammy toast piščančja šunka tokrat navdihuje v novi kvadratni obliki, idealni za tople sendviče. Že narezana je pripravljena za avanturo tako v toplih sendvičih, kot na pizzah in drugih slastnih prigrizkih.

  Pakiranje: 150 g

   

 • Poli classic

  Poli

  To je najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa vseh generacij. Še posebej radi jo imajo otroci, mladostniki, odrasli moški in ženske, ljudje v srednjih letih, upokojenci in starejši.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 220 g, 350 g, 500 g, 1100 g

 • Poli hammy

  Poli hammy

  Samo za velike… Nova piščančja šunka. Kar 90 % piščančjega mesa.

  Poli piščančja šunka je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. Lahko jo dobimo že narezano, v različnih velikostih in pakiranjih.

 • Poli maxi

  Poli maxi

  Poli velikanka, najboljša izbira za delikatese. Poli #1: prva piščančja klobasa na tržišču in po vseh teh letih še vedno prva izbira. Je že prav, da ponuja možnost za vsakršno velikost.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 2500 g

 • POLI NAREZEK hammy

  Poli hammy narezek

  Samo za velike… Nova piščančja šunka. Kar 90 % piščančjega mesa.

  Poli piščančja šunka v narezku je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. 

 • Poli hrenovka 330 simulacija3

  Poli dog hrenovka

  Visoka kakovostna piščančja obarjena klobasa z izjemnimi 90% piščančjega mesa, perfektna za hot doge. Lahko ji rečete karkoli. A nikoli ji ne recite...HRENOVKA. Čeprav jo boste spekli, je še vedno 100 % POLI.

  Pakiranje: 330 g

 • Poli hrenovka 220

  Poli hrenovka

  Proizvedena iz kar 90 % najkvalitetnejšega piščančjega mesa, nežno dimljena in lahko začinjena. Ali jo skuhate ali spečete vedno bo 100 % Poli!

  Pakiranje: 220 g

 • Poli hrenovka mini simulacija bela pasica2

  Poli mini hrenovka

  Odlična Poli z izjemnimi 90% piščančjega mesa tudi v mini verziji za najmlajše oboževalce Poli. 

  Nima alergenov.

  Pakiranje: 130 g

 • Poli cocktail hrenovka

  Coctail Poli

  Naj se zabava prične! Coctail Poli je tu! Nova Poli! Visoka kakovostna piščančja obarjena klobasa z izjemnimi 90% piščančjega mesa. Lahko ji rečete karkoli. A nikoli ji ne recite...HRENOVKA. To je Coctail Poli!

 • Poli sir

  Poli s sirom

  Gurmani prisegajo na Poli s sirom, ker je ta ustvarjena za najbolj razvajene brbončice. Naj bo vsak obrok kot zmenek, ki ga nikoli ne boste želeli končati.

  Alergeni: mleko/laktoza.
  Pakiranje: 220 g, 500 g

   

 • Poli light

  Poli light

  Poli light vas popelje v izkušnjo nebeške lahkosti brez odrekanja tuzemskim užitkom. Z nižjim deležem maščob poskrbi za vse aktivne in zdravja željne Poli ljubitelje.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 220 g, 500 g

 • Poli z vrtninami

  Poli z vrtninami

  Zakaj bi kopali po rodni grudi, če je Poli to že storila namesto vas? Poli z vrtninami si radi privoščijo zahtevneži, ki od vsakega grižljaja terjajo energijo sonca in zemlje.

  Pakiranje: 220 g, 500 g

 • Poli narezek classic

  Poli narezek

  Sestavine za popolno malico v travi: udobna tkanina ali površina, čudovita lokacija in najbolj priljubljena piščančja posebna klobasa Poli v narezku.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK Light

  Poli light narezek

  Nižji delež maščob – visok delež zabave. Odložite skrbi in si kruhnato osnovo brez slabe vesti obložite s praktično pakirano Poli Light klobaso.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK s sirom

  Poli s sirom, narezek

  Poli s sirom narezek je revolucionarna rešitev za vse brbončice gurmanov, ki svoj hedonistični davek zahtevajo kjerkoli in kadarkoli.

  Alergeni: mleko/laktoza.
  Pakiranje: 150 g

 • POLI NAREZEK z zelenjavo

  Poli z vrtninami, narezek

  Skrivnost nepozabnega randevuja je v pravšnjem odmerku narave. In če se vam zdi, da vreme ali okolje temu nista naklonjena, Poli z vrtninami narezek zagotavlja dozo zelenjave ne glede na letni čas, nadmorsko višino ali druge pogoje.

  Alergeni: gorčično seme
  Pakiranje: 150 g

 • SALAMA POLI classic 1100 g 2017

  Poli dolgi

  Poli dolgi, najboljša izbira za resnične ljubitelje, ki jim je klasična velikost premajhna. Poli #1: prva piščančja klobasa na tržišču in po vseh teh letih še vedno prva izbira. Je že prav, da ponuja možnost za vsakršno velikost.

  Nima alergenov.
  Pakiranje: 1100 g