• PPR izdelki socni zrezki s soljo PP 0002 NOVO

  Natur Premium sočni zrezek s piransko soljo

  Iz najboljšega mesa, proizvedenega v liniji Natur Premium, smo vam pripravili nov, še bolj sočen zrezek in mu dodali originalno piransko sol. Odslej boste sočnost piščančjega mesa primerjali s tem perfektno sočnim in odlično mariniranim zrezkom.

  Želimo vam polno gurmanskega užitka. Naj vam prikliče okus po slovenskem morju in navduši s štajerskim poreklom.

 • PPR izdelki socni zrezki z gorcico in cesnom PP 0002 NOVO

  Natur Premium sočni zrezki z gorčico in česnom

  Takole smo storili, najbolj sočne zrezke iz linije Nature Premium smo potopili v slastno kopel iz gorčice in česna. Ponujamo vam slastne, marinirane zrezke, ki bodo navdušili vaše najdražje. Uživajte v novih okusih mesa, domačega porekla.

 • PPR ohlajeni izdelki Piscancji medaljoni

  Natur Premium piščančji medaljoni

  Piščančje medaljone Natur Premium sestavlja izbrano meso piščančjih prsi z visokim, kar 13 % deležem kakovostnih beljakovin. Uravnotežen obrok z beljakovinami in prehranskimi vlakninami te bo nasitil za dlje časa, tako da tudi popoldanski prigrizki v službi ne bodo potrebni. Novi piščančji medaljoni niso zamrznjeni, temveč ohlajeni. V pečici so zato pečeni v samo 5-7 minutah, v ponvi pa še prej. So brez konzervansov in ne vsebujejo jajc, zato so primerni tudi za osebe z alergijo na jajčne beljakovine.

 • PPR ohlajeni izdelki Pecen pisc zrezek

  Natur Premium pečen piščančji zrezek

  Piščančji zrezek Natur Premium iz piščancem prijazne reje (PPR) tvojemu telesu zagotovi kar 23 g kakovostnih beljakovin, vključno z vsemi esencialnimi aminokislinami. Tako si lahko prepričan, da bo raven obnove in izgradnje novih beljakovin v telesu kar najvišja, pravijo prehranski strokovnjaki pri @Spoznajprehrano. 

 • PPR ohlajeni izdelki Piscancji cordon bleu

  Natur Premium piščančji cordon bleu

  Prehranski strokovnjaki iz ekipe @SpoznajPrehrano izpostavljajo, da kakovosten Cordon bleu Natur Premium iz piščancem prijazne reje (PPR) za razliko od konkurenčnih izdelkov ne vsebuje svinjine, ampak piščančjo klobaso. Tako vsebuje kar 18 % beljakovin, kar predstavlja odlično osnovo za uravnotežen in okusen obrok, ki bo vsem članom družine zagotovil vse, kar zvečer potrebujejo.

 • PPR ohlajeni izdelki Panirani pisc mini file

  Natur Premium paniran piščančji mini file

  Ko strokovnjaki ekipe @Spoznajprehrano iščejo super kos mesa, je na top listi vedno piščančji file. Če top kos mesa iščejo gurmani, pa je file ponavadi paniran. S paniranim piščančjem filejem iz linije Natur Premium dobite oboje - odličen okus in visoko vsebnost beljakovin. V kombinaciji s pravimi prilogami pa tudi uravnotežene obroke.

 • PPR ohlajeni izdelki Pisc burger simul

  Natur Premium piščančji burger

  Piščančji burger Natur Premium je absolutni prvak v svoji kategoriji. Vsebuje kar 96 % piščančjega mesa, 15 % beljakovin in manj maščob od svojih govejih tekmecev.. Tako predstavlja odlično osnovo za tako sočen in okusen hamburger, da prijatelji ne bodo mogli verjeti, da je tudi uravnotežen in hranljiv.  Piščančji burger Natur Premium boš v pečici pripravil v 5-7 minutah, na žaru ali na ponvi pa v pičlih 2 minutah.

 • PPR piscancji zrezek s CHEDDAR SIROM

  Piščančji zrezki s Cheddar sirom

  Sočna piščančja stegna brez kosti in kože, s papriko, česnom in timijanom, na vrhu pa odejica izvrstnega Cheddar sira. Položimo ga v pečico in počakamo 30–35 minut. Cheddar se bo hrustljavo zapekel in po vrhu ustvaril omamno zlato rjavo skorjico.

  Pakiranje: 600 g

 • PPR Piscancji zrezek z bucnimi semeni

  Piščančji zrezek z bučnimi semeni

  Čudovita jed iz piščančjih beder brez kosti in kože. Pečeta v posodici, samo 35 minut. Slastno, hrustljavo in sočno!

  Pakiranje: 600 g

   

 • PPR Piscancje meso po italijansko ALU

  Meso po italijansko

  Mariniran piščanec, ki ga pečemo v pečici na pladnju, zaprtem s folijo, s čimer bo meso še bolj sočno in okusno. Navdušil bo s hrustljavo – rjavo barvo, ki jo dosežemo z zvišanjem temperature proti koncu peke.

  Pakiranje: cca. 800 g

 • PPR Piscancji curry 500g

  Piščančji Curry

  Nežni trakci iz piščančjega mesa v curry marinadi. Za vas smo pripravili dva recepta, ki ju najdete na ovoju izdelka: Kraljev Piščanec v kokosovi omaki z zelenjavo in Piščančji pilav z indijskimi oreščki.

  Pakiranje: 500 g

 • PPR Vok okus jeseni 500g

  VOK okus jeseni

  Piščančji file, narezan na koščke, z dodano marinado iz gobic in smetane. Bogat okus jeseni bo popestril še tako sive in hladne jesenske dni.

  Alergen: mleko/laktoza

  Pakiranje: 500 g

 • PPR Vok okus poletja 500g

  VOK okus poletja

  Piščančja stegna, izkoščičena in narezana na koščke, z marinado s papriko in čebulo za popolno eksotično kombinacijo, ki poleti prav zares prija.

  Alergen: gluten vsebujoča žita

  Pakiranje: 500 g

 • PPR Piscancji kebab 500g

  Piščančji kebab

  Začinjeni koščki piščančjega mesa. Popražite, dodajte zelenjavo in še kakšne sestavine po svojem okusu ter ustvarite okusni kebab za hitro kosilo.

  Brez alergenov.

  Pakiranje: 500 g

   

 • PPR Socni filetini FIT 2019

  Fit filetini Natur Premium

  Piščančji mini file, nežno začinjen s slastno marinado »Fit«, je odlična izbira za hiter, lahek in zdrav obrok. Pri pripravi jedi se lahko prepustiš svoji kreativnosti, lahko pa poskusiš s solato.

 • PPR Socni steak TEXAS 2019

  Texas filetini Natur Premium

  Osnovni sestavini rahlo pekoče marinade »Texas«, s katero so začinjeni sočni filetini, sta črni poper in rdeča paprika, ki oblikujeta polnejši okus jedi. 

 • PPR Socni steak BBQ 2019

  BBQ steak Natur Premium

  Okusom žara se ni potrebno odreči z zaključkom poletja. Z BBQ marinado začinjen sočni steak iz piščančjih stegen (brez kosti in kože) pričara okuse poletja tudi na deževen jesenski dan. Idealen je namreč za pripravo burgerjev. 

 • PPR Ptujski piscanec AVG2016 IK 2018

  Ptujski piščanec

  Ptujčan je original. Z izvirno marinado iz Ptuja že desetletja osvajamo slovenske domove.

  Namig: Ptujski piščanec se odlično ujema z mlinci, ki prepojeni z okusno ptujsko marinado, dobijo prav posebno noto.

 • PPR Stajerski piscanec AVG2016 IK 2018

  Štajerski piščanec z bučnimi semeni

  Štajerca imajo povsod radi. Prežet z okusno marinado in posut z bučnimi semeni je vedno glavni za mizo.

  Namig: Štajerski piščanec je skupaj s praženim krompirjem odlična izbira za kosilo ali večerjo.

 • PPR Mediteranski piscanec AVG2016 IK 2018

  Mediteranski piščanec s soljo iz Piranski solin

  Mediteranc je za vse letne čase. Tudi na najbolj temačen dan v naš dom prikliče morje in sonce.

  Namig: Mediteranski piščanec se v pečici in na krožniku odlično počuti v družbi pečenega krompirja z rožmarinom.

 • PP PPR piscanec z dod drobovino IK 2018

  Natur Premium piščanec z dodano drobovino

  Meso piščanca Natur Premium je čvrsto, sočno in nežnega okusa. Za zdrav družinski obrok. Celega piščanca bogato začinite zunaj in znotraj in specite v pečici, še bolje na zaprtem žaru ali v krušni peči. Lahko uporabite vrečko za pečenje, vendar jo malo pred koncem pečenja prerežite, da se koža hrustljavo zapeče.

  Pakiranje: 6,4 kg

 • PPR izdelek file

  Natur Premium piščančji file

  Piščančji file - izkoščeno meso piščančjih prsi, brez kože. Najboljša izbira za varovalno prehrano – z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

  Pakiranje: 500 g

 • PPR izdelki file zrezek

  Natur Premium piščančji file zrezek

  Zrezki iz piščančjega fileja za lahek, nežen in hitro pripravljen obrok. Najboljša izbira za nizkokalorično prehrano - z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

  Pakiranje: 500 g, 4 kg

 • PPR izdelki peruti

  Natur Premium piščančje peruti

  Piščančje peruti res ne spadajo med varovalna živila, saj vsebujejo več kože kot ostali deli piščanca, ampak ravno to je skrivnost njihove priljubljenosti. Slastno začinjena, hrustljavo zapečena na žaru ali v pečici, so vedno odlična izbira.

  Pakiranje: 500 g, 800 g, 4 kg

 • PPR izdelki stegna BKK

  Natur Premium piščančja stegna brez kosti in kože

  Piščančja stegna, izkoščena in brez kože – zgornji del piščančjih beder. Najbolj sočen in mehak del piščanca. Odlična za pripravo zrezkov, naravnih ali ocvrtih zrezkov, zvitkov in množice drugih jedi iz voka ali ponve.

  Pakiranje: 500 g, 800 g, 4 kg

 • PPR izdelki krace2

  Natur Premium piščančje krače

  Piščančje krače ali spodnji deli piščančjih beder - najbolj priljubljen kos mesa za cvrtje v globokem olju. K drobtinam pri paniranju dodajte sezam ali bučna semena.

  Pakiranje: 500 g, 800 g, 4 kg

 • PPR izdelki peruti zgornji deli

  Natur Premium piščančje peruti zgornji deli

  Zgornji del piščančjih peruti imajo atraktiven izgled majhnih kračic. Ponudite hrustljavo pečene, z omakicami za pomakanje, odličen finger food.

  Pakiranje: 500 g, 4 kg

 • PPR izdelki bedra

  Natur Premium piščančja bedra

  Piščančja bedra brez kosti in kože. Ko si zaželite mehkih in sočnih kosov rdečega piščančjega mesa.

  Pakiranje: 500 g

 • PPR izdelki piscanec razrezan za pohanje2

  Natur Premium piščanec razrezan za pohanje 1 kg

  Potrebujete vrhunske posodice za paniranje iz PP prodajaln ter boste slastne kose piščanca odlično pripravili za pohanje. Kmalu zatem bo v vašem domu zadišalo po pohanem pišeku. Dober tek!

  Pakiranje: 1 kg

 • PPR izdelki mini file

  Natur Premium piščančji mini file

  Za odlične jedi, kjer kraljuje hrustljav, sočen mini file. Pečen na žaru ali paniran, kot glavna jed ali del solate. Vedno slastno in lahko! Za zdrave pregrehe.

  Pakiranje: 500 g, 800 g