S Poli naokoli

Slavni Tadej Toš se odloči na svetovno turnejo vzeti mega zvezdo Poli. 

Perfektno grilan pišek

Serija zabavnih in izjemno uporabnih receptov s Silvestrom Javornikom navdušuje gril mojstre.

Certifikati in standardi kakovosti

Visoki standardi kakovosti nam odpirajo vrata do zahtevnih kupcev v Evropi in širše.

Spoznajte nas

Skupina Perutnina Ptuj je mednarodna skupina podjetij z dolgoletno tradicijo. Priprava naravne, zdrave in okusne prehrane je naša osnovna dejavnost, pri kateri si postavljamo najvišje standarde kakovosti, sledljivosti, varnosti in ekologije.

Ustavi se

S partnerstvom v akciji Ustavi se! spodbujamo med zaposlenimi, da razmislimo o pomenu ravnotežja med delom in prostim časom, da si odmerimo trenutke zase in za svoje bližnje.

Nadzor na vsakem koraku

Perutnina Ptuj je eden izmed redkih prehrambnih sistemov, ki v okviru pridelave živil uporablja reprodukcijske verige, s katerimi je moč nadzirati vsak korak v procesu.

Akcije

Obiščite nas v najbližji PP prodajalni. Spoznajte naše perfektne prodajalce, ki vam bodo z veseljem svetovali odlične predloge za pripravo kosil in drugih jedi.

Seznam PP prodajaln.  

Piknik brez E-jev in aditivov

S posluhom za želje in pričakovanja sodobnih potrošnikov, sledenju najnovejšim trendom in smernicam zdravega prehranjevanja smo pred letošnjo piknik sezono naredili korak dlje in razvili piknik linijo brez E-jev in brez aditivov. Novo Piknik linijo iz Perutnine Ptuj sestavljajo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje (slovensko poreklo).

 

Posebnost Piknik linije brez e-jev in aditivov: s skrbno nadzorovanimi tehnološkimi postopki so željeno obstojnost in kakovost izdelkov dosegli z naravnimi začimbami in aromami

E - obveščanje

Bodite obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah Perutnine Ptuj.

PP E-novice