Chicken TV

Pri odkrivanju novih kreativnih receptov za naše izdelke PP Natur Premium,  je naše kulinarično navdušenje prevzela kuhinja Primoža Dolničarja. Tekom kuharskih srečanj, snemanj je nastala ideja, da združimo svoje moči in se pogumno lotimo procesa, kjer bi nastajali odlični recepti. Skozi oddaje vam bomo nudili tudi razna nagrajevanja in možnosti srečanj s Primožem na PP dogodkih. 

PIKNIK sezone se vsi razveselimo takoj, ko pokukajo prvi pomladni sončni žarki. Letos nam je prve užitke malo začinila karantena. Da premagamo rahel »kisel okus« in intenzivno prikličemo nazaj piknik kulinarično uživanje na prostem, smo vam pripravili nov sklop oddaj Chicken TV GRILL z 8 oddajami. Vaši pikniki nikoli več ne bodo isti.

 

Preberi več

Primoža Dolničarja je prevzelo kreativno kuhanje z izdelki Natur Premium. Mi želimo, da vas prevzame kreativno kuhanje s Primožem. 1. Sklop oddaj z 10 recepti ponuja mojstrske rešitve za kuhanje na hitro. Idejna zasnova je nastala v času karantene, kjer nas je kuhanje ne samo nahranilo, ampak tudi »osrečilo«.  Recepti vam bodo prišli prav, ko boste sredi polno zasedenega tedna ali ko si boste zaželeli zgolj na hitro nekaj pripraviti, da boste lahko dan izkoristili za sprehode v naravi.

 

Preberi več

SI ŽELIŠ NA KUHARSKO DELAVNICO S PRIMOŽEM?
Kaj moraš storiti, da boš med udeleženci, ki bodo kuhali v Primoževi kuhinji?

Preberi več