Sonja Dukić

PP: Velenje
6 Sonja Dukic web 640x454

Perfektna prodajalka Sonja je pri Perutnini Ptuj zaposlena že 10 let. S svojim razvitim okusom in kuharskim znanjem navdušuje prehodne in redne obiskovalce prodajalne na Starem trgu 35 v Velenju.

Sonja strankam rada pomaga z idejami za pripravo odličnih piščančjih jedi, zaradi katerih se nadebudni kuharji in kuharice iz prodajalne vedno vračajo navdahnjeni za nove kulinarične podvige. Bolj zahtevne gospodinje pa Sonja opremi tudi z nasveti za dolgotrajnejše shranjevanje mesa.

Sonja je tudi zelo aktivna in kot odlična degustatorka sodeluje pri otvoritvah in ostalih dogodkih prodajaln Perutnine Ptuj po celi Sloveniji. Sama pa je še najbolj navdušena nad takimi, kot je vsakoletni piknik pred prodajalno, na katerem se lahko popolnoma posveti svojim rednim kupcem in se jim tako po najboljših močeh osebno zahvali za lojalnost skozi vse leto.

Gurmanom in ljubiteljem okusnih piščančjih dobrot svetuje piščančje meso po italijansko ali po ptujsko iz linije Gurman, saj bo prvo »zadovoljilo jedce, ki so jim všeč mediteranski okusi«, medtem ko je drugo »prijetnega, domačega okusa.« Sonja linijo Gurman priporoča vsem, ki želijo prihraniti na času, vendar ne na okusu in kakovosti. Oziroma, kot sama pravi: »Vaš dan bo lepši, kajti izognili se boste čiščenju pečice, alu posodico pa boste lahko po uporabi enostavno zavrgli.« Kot prilogo k mesu Sonja priporoča rizi-bizi in zeleno solato. Če vam enostavno zmanjka časa za kakršnokoli kuho, pa se oglasite v velenjski prodajalni, kjer imajo rešitev za vas: vsak dan sveže pečenega piščanca.

Torej, če ste v stiski s časom ali pa so vas presenetili gostje, vas Sonja vabi: »Oglasite se pri nas, mi pečemo za vas!«