Silvija Sever

PP: Murska Sobota
4 Silvija Sever web 640x454

Silvija iz prodajalne v Murski Soboti rada pove, da se njihove stranke z velikim veseljem navdušujejo nad nasveti in idejami za pripravo mesnih jedi: »včasih se počutimo, kot da kuhamo z njimi.«

Perfektna prodajalka, ki je tu zaposlena 4 leta, vsak dan doživlja lepe trenutke. »Radi slišimo pohvale strank, ki so zadovoljni zaradi prejetih nasvetov, toplih besed in lepih nasmehov,« nam pove s kančkom ponosa in poudari, da se strokovnost njihovega dela odraža vedno in zgolj po zadovoljstvu njihovih strank.

Stranke prodajalne na Kocljevi 3 so pogosto redne: mlade mamice, upokojenci in mlade družine, ki nakupujejo predvsem čez vikend. Silvija in sodelavci stranke navdušujejo predvsem z novo linijo Natur Premium, saj vedno več poizvedujejo po poreklu in si želijo le najboljše za pripravo jedi.

Silvija nam od izdelkov priporoča pripravo vsestranskih puranjih čuft, ki jih lahko popečemo ali položimo na zeljno posteljo, uporabimo kot polnilo pri pečenih polnjenih paprikah ali pa jih preprosto stisnemo v polpete in na hitro popečemo.

Pri piščančjem kebabu nadebudnim gurmanom Silvija svetuje, da ga popečejo ter z njim napolnijo lepinjo ali pa ga popečejo, mu dodajo sveže gobe in paradižnik ter zraven pripravijo pire krompir.

Silvija verjame, da nas je z recepti navdušila, zato nam za konec zaželi »gurmanski dober tek« in nas povabi v »Mursko« na obisk.