Dragica Šmitran

PP: Ljubljana – Tržnica Koseze
Dragica smitran 680x454

Dobrovoljna Dragica že 8 let privablja stranke vseh starosti v prodajalno na Tržnici v Kosezah (Vodnikova c. 187).

Je topla, prijazna oseba, polna znanja in vedno z veseljem pomaga kupcu do željenega. Rada kuha in peče, preizkuša nove recepte ali pa si jih s svojo domišljijo kar izmisli – zato ima vedno pripravljene kakšne posebne ideje, kako iz navadnega kosa perutninskega mesa ali izdelka narediti odlično jed, da bo kosilo malo drugačno. In kupci ji zelo zaupajo. Predvsem se na njene nasvete zanašajo mlade mamice, ki so neuke kuhanja, a vedno željne novega znanja. Njen moto se glasi: »Jejte perutnino in zelenjavo pa boste dolgo ter zdravo živeli!«

Kupci se k Dragici vedno radi vračajo, saj jim poleg nasvetov rada podari njej širok nasmeh, vedno pa najde tudi kakšno toplo besedo, kadar potrebujejo tolažbo pri vsakodnevnih tegobah. Z iskrivimi očmi in dobro voljo spravi v smeh še tako trdovratnega kupca! In ti se ji pogosto zahvalijo z lepo besedo ali celo s kakšnim darilcem, vedno pa odidejo z nasmehom na obrazu. Knjiga pohval je polna lepih besed in lepih želja.

Dragico so za perfektno prodajalko predlagali sodelavci in sodelavke, saj jim predstavlja super motivacijo pri delu, vedno je pripravljena pomagati, vedno najde primerno besedo – če pa se ji zdi, da ni vse tako, kot mora biti, jih kot najstarejša in najbolj izkušena požene v pravo smer. Vabijo prav vse, da obiščejo prodajalno in se prepričajo o njihovih besedah.

Dragica nam v izteku poletnih dni priporoča njen najljubši izdelek »VOK okus poletja«, ki ga lahko zelo na hitro pripravite, mu dodate še kakšne sestavine po lastni izbiri in že imate lahko kosilo brez velikega truda in časa. Kot prilogo priporoča riž ali krompir. Kupcem, ki prisegajo na slovensko poreklo mesa, pa priporoča izdelke linije PREMIUM, ki bodo s svojo kakovostjo zadovoljili še tako zahtevne.