Brigita Vrabl

PP: Maribor Tezno
5 Brigita Vrabl web 640x454

V prodajalno na ulici Kragujevških žrtev 6 perfektna prodajalka Brigita, ki je pri Perutnini Ptuj zaposlena že dolgih 17 let, ter njene sodelavke z velikim nasmehom in prijazno besedo znova in znova privabljajo redne in nove stranke vseh generacij in zahtevnosti.

Brigita nam namreč zaupa, da se s strankami dobro razume, pogosto pa tudi skupaj kakšno rečejo in se nasmejijo: »veselimo se vsake nove stranke, posebej pa nas z vsakodnevnim obiskom razveselijo naše stalne stranke.«

Te se na Brigito največkrat obračajo za nasvet za pripravo jedi in pogosto kar skupaj oblikujejo recept, ki jim najbolje ustreza. Stranke se zato k njej rade vedno znova vračajo po nove in nove ideje, ki jih lahko preizkusijo, še posebej z novimi izdelki. Brigita in ekipa pa jih radi enkrat letno tudi pogostijo s piknikom, kjer seveda ne manjka mesnih dobrot, dobre volje in smeha.

Brigita nam kot mama dveh hčera, ki je vedno v pomanjkanju časa za vse življenske razvade, priporoča pripravo jedi iz Fit nabodalc, ki jih preprosto postrežemo na hrustljavi zeleni solati – enostavno, hitro in predvsem zdravo.

Za konec nas še povabi na obisk v prodajalno, kjer sta »doma smeh in dobra volja!«