Nabodala iz piščančjih prsi z borovničevim čatnijem

Imamo recept za rapsodijo okusov na krožniku!

Nabodala iz piščančjih prsi z borovničevim čatnijem

Imamo recept za rapsodijo okusov na krožniku!

Postopek priprave

1. Piščančje fileje narežemo na kocke, damo v globoko skledo in dodamo vse sestavine za nabodala (razen jedilnega olja). Vse dobro premešamo, pokrijemo in pustimo v hladilniku 1 uro.

2.V tem času pripravimo čatni. V globok lonec stresemo borovnice, med, kis in malo soli. Ko zavre zmanjšamo ogenj in pustimo vreti toliko časa, da se količina tekočine zmanjša (15 min). Nato ogenj ugasnemo in dodamo strto baziliko in drobno sesekljano čebulo. Vse dobro premešamo in ohladimo.

3. Piščanca vzamemo iz hladilnika in ga nabodemo na lesena nabodala. Pečemo jih na žaru ali v ponvi približno 20 minut oziroma dokler niso pečeni in jih obračamo.

Postrezite topla nabodala s čatnijem in uživajte v okusih.

 

Recept: Vedrana Orlović (@kefirolicious)

Sodeluj!

Pošljite nam fotografijo svoje jedi po našem receptu!

Ste skuhali jed po našem receptu? Zanima nas, kako vam je uspela. Pošljite nam fotografijo in v zameno vam bomo podarili krpo Perutnine Ptuj.

Kliknite na spodnji gumb in v e-sporočilo le pripnite svojo fotografijo ter vpišite potrebne informacije. Veseli bomo, če nam še dopišete, kako vam je bila jed všeč.

Pošlji svojo jed

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas. Uporabljajo se tudi za preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl.

Vaše nastavitve so bile shranjene.