Suhe slive, ovite v dimljene piščančje prsi

Nabodalca so zaradi svoje praktičnosti vselej dobrodošel prigrizek, pri katerem lahko pustite domišljiji prosto pot. Poskusite dimljenimi piščančjimi prsi, edamcem in slivami.

  • Čas priprave 15 min

  • Zahtevnost povsem enostavno

  • Tip silvestrovo

Sestavine

dimljene piščančje prsi, narezane na tanke rezine
suhe slive brez koščic
sir edamec, narezan na debelejše pravokotnike
redkvice, narezane na ploščice

V tanke rezine dimljenih piščančjih prsi ovijemo suhe slive. Položimo jih na debelejše rezine sira v obliki pravokotnikov, na vrh položimo tanke rezine redkvic in z nabodalcem prebodemo do dna.

Dimljene piščančje prsi, narezek

Kje kupiti

Suhe slive, ovite v dimljene piščančje prsi

Sestavine: - dimljene piščančje prsi, narezane na tanke rezine, - suhe slive brez koščic, - sir edamec, narezan na debelejše pravokotnike, - redkvice, narezane na ploščice