• novo

  Pepe Crispy Chicken Dinos

  Oblikovani dinozavrčki iz piščančjega fileja bodo vedno znova navdušili vaše malčke. Vi pa boste zadovoljni, da ste ponudili obrok z visoko vsebnostjo beljakovin.

  Izdelek je brez arom, barvil, aditivov in brez ojačevalcev okusa. 

  Pakiranje: 390 g

 • Party Mix hrenovke

  Party Mix hrenovke iz kakovostnega piščančjega mesa, pakirane v praktično in razigrano embalažo nad katero bodo navdušeni tako mali kot veliki. Največji prednosti izdelka sta v zmanjšani vsebnosti soli in visoki vsebnosti beljakovin. Hrenovke lahko zaužijemo hladne kot prigrizek, lahko jih tudi segrejemo do vretja ali popečemo.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 250 g

 • Vija vaja, posebna klobasa

  Posebna klobasa iz piščančjega mesa, ki bo s svojo posebno obliko navdušila najmlajše. In ne samo s podobo, tudi s svojim izvrstnim okusom.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 200 g

 • Puranja šunkica Pepe, narezek

  Šunka iz puranjega mesa, zapakirana v simpatično in barvito embalažo, zaradi katere se bodo nad njo navdušili predvsem otroci. Kaj šele, ko jo bodo poskusili.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 100 g

 • Mini piščančje hrenovke Pepe

  Ravno prav velika piščančja hrenovka ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil in arom, niti glutena ter laktoze. Ker jo imajo otroci radi, mi pa njih.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 100 g

 • Mini pašteta Pepe

  Okusna piščančja pašteta, ki jo je ravno prav za male želodčke, ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil in arom, niti glutena ter laktoze.

  Ne vsebuje alergenov.
  Pakiranje: 50 g

 • Piščančji fingersi Pepe

  Slastne panirane piščančje palčke iz prvovrstnega piščančjega fileja ne vsebujejo ojačevalcev okusa, umetnih barvil, arom in konzervansov. Hitro pripravljen izdelek, ki ga bodo veseli vaši otroci. Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.

  Alergeni: brez alergenov
  Pakiranje: 750 g