Piščančje meso

  • Piščanec razrezan za pohanje

    Izbrani kosi piščanca, narezani in pripravljeni za pohanje. Odprite embalažo s kontrolirano atmosfero za svežino, panirajte in hitro v vroče olje.

    Pakiranje: 1000 g

  • Piščančja bedra

    Piščančja bedra so zgornji in spodnji del beder. Primerne za tiste, ki imate raje malo manj puste dele mesa. Začinite in popečite.

    Pakiranje: 440 g, 800 g, 2500 g

  • Piščančje krače

    Piščančje krače so spodnji deli piščančjih beder. Primerne za tiste, ki imate raje malo manj puste dele mesa. Začinite in popečite.

    Pakiranje: 500 g, 800 g, 2500 g

  • Piščančja stegna

    Piščančja stegna so zgornji deli piščančjih beder. Na voljo so tri različne oblike: piščančja stegna s kožo in kostmi, brez kože ter brez kosti in kože.

    Pakiranje: 500 g, 800 g, 2500 g

  • Piščančji file

    Prsni deli mesa brez kože so primerni za pečenje, paniranje, kuhanje, narezani na manjše kose pa so nadvse uporabni tudi kot dodatki v rižotah in podobno.

    Pakiranje: 500 g, 2500 g

  • Piščančji file - zrezki, trakci, mini file

    Na policah najdete tri oblike narezanih piščančjih filejev: piščančji file zrezek, piščančji file mala mišica in piščančji trakci.

    Pakiranje: 500 g, 800 g, 2500 g

  • Piščančje peruti

    Na policah so na voljo cele piščančje peruti ter zgornji in sprednji deli piščančjih peruti. Za lahko in zdravo družinsko kosilo.

    Pakiranje: 500 g

  • Piščančje prsi

    Prsni deli piščanca so primerni za pečenje, paniranje, kuhanje, narezani na manjše kose pa so nadvse uporabni tudi kot dodatki v rižotah in podobno.

    Pakiranje: 500 g, 2500 g

  • Piščančja drobovina

    Piščančji želodci in piščančja jetra. Za pripravo kot samostojna jed z omako ali kot dodatek k juhi in drugim prikuham.

    Pakiranje: cca. 500 g

  • Zrezki iz piščančjih beder Natur

    Zrezki iz sočnega mesa piščančjih beder, ki smo jim odstranili kosti. So odlični za pripravo v ponvi in na žaru, kjer se zapečejo bolj hrustljavo.

    Pakiranje: 500 g, 800 g

  • Mix za juho

    Okusno piščančje meso je osnova za pripravo piščančje juhe. Sestavljena je iz idealnih jušnih kosov: hrbta, vratu in drobovine.

    Pakiranje: 500 g

  • PP piščanec

    PP piščanec je izjemno pribljubljen piščanec za vsak okus in vsak dan. Je manjši od domačega in štajerskega piščanca, zato je pripravljen hitreje.

    Pakiranje: cca. 1240 g

  • Domači piščanec z dodano drobovino

    Domači piščanec je piščančji trup z dodano drobovino: srček, jetra, vranica, želodec in vrat. Lahko jih spečete skupaj s trupom ali uporabite pri kuhi.

    Pakiranje: 1830 g

Puranje meso

  • Puranji zrezki file

    Narezani zrezki puranjega mesa brez kosti. Začinite, popecite v ponvi in jih postrezite z omako po vašem okusu.

    Pakiranje: 400 g

  • Purje krače

    Krače puric s kostjo in kožo. Puranje meso vsebuje malo maščob in je bogato s hranilnimi snovmi. Primerne za praznično peko.

    Pakiranje: 400 g

  • Puranji zrezki stegna

    Kosi mesa iz puranjega stegna za pripravo odličnih zrezkov. Postrezite jih kot samostojno jed z omako, v mesnih narastkih in drugih jedeh.

    Pakiranje: 500 g

  • Puranje delikatesne peruti

    Puranje peruti I. člen brez komolčne kosti. Peruti so primerne tudi kot sestavina za pripravo kompleksnejših obrokov in zahtevnejšo kulinariko.

    Pakiranje: 500 g

  • Puranji medaljoni

    Mehki in sočni kosi iz puranjih pleč. Začinite, popecite v ponvi in jih postrezite z omako po vašem okusu.

    Pakiranje: 400 g

  • Puranja srca in jetra

    Puranja drobovina. Za pripravo kot samostojna jed z omako ali kot dodatek k juhi in drugim prikuham. Odlične so začinjene, ovite v slanino in pečene v ponvi.

    Pakiranje: 500 g

  • Puranji želodci

    Puranja drobovina. Za pripravo kot samostojna jed z omako ali kot dodatek k juhi in drugim prikuham.

    Pakiranje: 500g

  • Praznična purica

    Za praznike, ko se za mizo zbere vsa družina, mora biti na mizi dober, velik kos mesa, na primer purica s slastnim nadevom!

Kokošje meso

  • PP kokoš

    Kokošje meso je po okusu malenkost drugačno od piščančjega mesa. Primerno je za peko v pečici, le začinite, po potrebi nadevate in spečite.

    Pakiranje: 1500 g